PH-Liquid Belgium nv
Bufferliquid Extract®
Polepszenie linii produkcyjnej parzonej szynki i szynki od lopatki, frankfurterów,
mortadely i wszystkich innych potraw z parzonej watróbki i miesa jak tez
potraw ze swiezego miesa (np. Swieze mielone, swieza kielbasa, hamburgery).
Opis produktu.
WyszczegÛlnienie polepszenia produktu
Bufferliquid Extract®
Opis |
Bufferliquid Extract Æjest czystym i zkoncentrowanym składem
mleczana potasu i sodu z PH Liquid Extract Æ (syrop z przed lat znanym,
istniejącym składem).
Skład Bufferliquid Extract Æ :Ý KaÝ + Na-mleczan, kwas cytrynowy,
kwas winny, kwas mleczny, kwas askorbinowy, askorbat i aromaty + 5 rÛżnych
podprawek smaku.
|
|
Rejestracja |
EWG dodatkowy numer E 325, E 326, E 316, E 270, E 300, E 330, E
334
USA : GRAS
|
|
Data produkcji |
Techniczna karta na życzenie
|
Patent. Brevet. Octrooien. dependent for buffersystems
Order now
Zamówcie teraz wasza darmowa próbke 1.500 kg Bufferliquid Extract
zeby przetestowac 100 kg przygotowanego produktu w waszej linii pilotowej albo
dla waszego wydzialu R&D (Badanie i Rozwoj)
|