Zamówienie próbki


Formularz prosimy odesłać faksem na nr.: 0032 9 374 07 47
lub e-mailem na: info@ph-liquid.com

  • IMIĘ I NAZWISKO



  • STANOWISKO



  • NAZWA
  • FIRMY



  • ADRES : ULICA



  • MIEJSCOWOŚĆ



  • TELEFON


  • FAX

Drogi Kliencie!

  1. Jeśli chcesz, aby dział B+R w Twojej firmie otrzymał instrukcje dla jednej z poniższych produkcji liniowych, prosimy odesłać niniejszy formularz.
    1. ☐ Produkcja liniowa szynki z łopatki i szynki gotowanej
    2. ☐ Wyroby peklowane
    3. ☐ kiełbasy salami
    4. ☐ kiełbasy
    5. ☐ przetwory wątrobowe
    6. Dostawa próbek testowych:
      • ☐ PH Liquid Extract 60148
      • ☐ 6014
      • ☐ 601
      • ☐ premiksy karagenowe do wyrobów z mięsa siekanego
      • ☐ Red Star Pickle
      • ☐ Red Star Pickle Binder 60157 do szynek z łopatki i szynek gotowanych

  2. ☐ Początek produkcji liniowej Walthera Van Kerrebroecka w naszym zakładzie:
    szynka z łopatki i szynka gotowana, przy wykorzystaniu systemu buforującego wydajność większa o 120%

  3. Udoskonalenie istniejących produkcji liniowych przez Walthera Van Kerrebroecka:
    1. ☐ szynka z łopatki
    2. ☐ szynka gotowana
    3. ☐ szynka wołowa
    4. ☐ kiełbasy salami
    5. ☐ wyroby peklowane
    6. ☐ wszystkie z systemem buforującym

  4. Chcemy się spotkać podczas corocznej wizyty Walthera Van Kerrebroecka w naszym kraju, aby przedyskutować wykorzystanie systemów buforujących w produkcji liniowej następujących produktów:
    1. ☐ szynka z łopatki
    2. ☐ szynka gotowana
    3. ☐ szynka wołowa
    4. ☐ kiełbasy salami
    5. ☐ wyroby peklowane

  5. ☐ Test z udoskonaloną etykietą Bufferglucose Clean Label dla wszytkich systemów przetwórstwa mięsa, w szczególności dla mięsa świeżego i mielonego